Fons Pantalla 2013 01 – Mac Returns II …

Comencem l’any i encara amb un equipo temporal per treballar.  Si, encara, ja he fet  la comanda del nou portàtil però encara està de camí i per tant aquest dues primeres setmanes de gener he d’estar temporalment “ocupant” altre equip.

 

Fons de Pantalla 2013 01 MacOSX Returns II

 

I eixe equip és el “blanquet” de casa, Macbook, així que com a Novembre estarem “treballant” amb el sistema operatiu de la poma.

He de dir-vos que després de més de dos mesos sense utilitzar Linux, el tire a faltar, no sé si serà perquè ja tenia feta la meua forma de treballar amb ell, però no he aconseguit la mateixa fluidesa amb Microsoft Windows. Macosx s’apropa més però no prou per fer-me canviar.

Així que en breu tornarem a l’escriptori Linux.

Per cert,  bon any !!!

Deixa un comentari