Els fons de pantalla i el meu blog

Amb retard, i amb certs dubtes de seguir amb la serie d’articles on mes a mes mostre el meu escriptori de treball, he reprès eixa tasca.

Fons Pantalla 2010 03

Han estat dies intensos de feina, activitat, noves expectatives, i poc de temps per lo social i per al blog.

Però me n’he adonat que sense eixa xicoteta obligació d’anar posant mes a mes el meu escriptori, no pare tant pel blog i em desconnecte de la idea d’anar pujant articles. I això que encara no he aconseguit agafar el vertader ritme que vull agafar al blog.

Fins ara, només he pogut pujat la serie de Fons de pantalla, i articles puntuals sobre els meus gustos, que veig, música i alguna altra temàtica, però en tinc molts en llista d’espera, d’alguns d’interessants, altres personals, altres més genèrics, i fins i tot algú problemàtic, però, no sé si per falta de temps i que vull escriure-los com cal, ahí es queden…

Però aquest any m’he decidit, a donar-li més vida al blog, i no només aquest personal, sinó també al professional que tinc a la “re-càmera”…

A veure si es de veres i comence de veritat… mentre de segur que aneu veient quins són els meus escriptoris i al mateix temps que sistema operatiu porte en dansa 😉

Nota: La imatge és el primer fons de pantalla que vaig pujat allà per Març del 2010.

Deixa un comentari