Man of Steel

Nova versió sobre el superheroi més conegut,  “Superman”.

Però,   Zack Snyder, Christopher Nolan,  Hans Zimmer … Noms que ja fan veure que no serà  una nova versió més, sino una versió especial amb el toc que tots tres noms emprenen sempre als seus treballs.

 

Ja al tràiler deixa veure  els tocs de tot tres,  un ritme pausat i medit per anar presentant al personatge, els seus  sentiments i profunditats de l’heroi; no es tracta solament de “sóc superman”, si no més enllà, l’heroi ha de descobrir perquè; fotografia molt cuidada, un filtre amb toc obscur, menys llum per als dubtes de l’heroi; música, impossible de no reconeixer, perfectament sincronitzada, i com no, acció, on torna la llum i ritme més ràpid.

No sóc objectiu, sóc fan dels treballs de tots tres, i  a un treball on estiguen els tres i amb les maneres que apunten les imatges i vídeo que ens ensenyem, no puc dir més.

Data de 26 de Juny anotada per anar a veure-la.

Ref:

Pàgina oficial Man of Steel

Man of Steel – Wikipedia

Deixa un comentari