Jo

Hola,

Em diuen Salvador Ausina,  sóc de La Pobla del Duc (València) encara que ara mateix visc a Gandia,  enginyer de Telecomunicacions  però evolucionat a administrador de sistemes informàtics.

Donar-te la benvinguda al meu blog personal.  Encara que per la meua feina Internet i la tecnologia abarca un tant per cent molt elevat de la meua vida,  aquest blog no l’orientaré en eixe sentit.

Ací vull escriure sobre més coses, és a dir, les coses que em passen, les meues altres aficions, ja les aniré contant a poc a poc, problemes que em sorgeixen (el blog serà una bona vía d’escapament), inquietuts, pensaments, és a dir,  tot el que implica el meu ser no-tecnològic.

I com no, la part tecnològica  també  tindrà una presència elevada, però orientada de forma genèrica. La part especialitzada  la trasllade a qw33, el meu alter ego tecnològic .

I en quant a mi,  casat i pare d’una xiqueta,  m’agrada moltíssim la bona gastronomia,  amant dels bons vins, olis, sals i de qualsevol producte culinari tradicional, i sobretot , em considere prou geek .

És el meu blog personal així que les coses que exprese són simplement les meues opinions, i com a tal, puc tenir raó o estar equivocat.  Accepte les crítiques, si aquestes són constructives i fetes amb respecte.

Per començar, els comentaris estaràn obert, però queda pendent de l’evolució de l’spam/troll.

Ens veiem

Última actualització 05 de Gener de 1010 (en beta)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *